Kindercoach

Ik ben Dominique Flink kindercoach en voedingscoach,
wonend in Zwijndrecht.Kindercoach Zwijndrecht

Als coach ga ik ervan uit dat kinderen weten waar het juiste antwoord op een ‘’probleem’’ te vinden is, namelijk in hen zelf!

Ik ben een zorgzaam persoon en help en motiveer graag andere mensen. Mijn passie om te werken met kinderen stimuleert mij om hen te helpen, tegelijkertijd ondersteun ik hierbij de ouders. Door goed te luisteren geef ik terug aan het kind en de ouders van wat ik hoor en zie in de vertrouwde omgeving. Het doel is om de kracht van kinderen en volwassenen naar boven te halen, zodat met uitdagingen in het leven positief kan worden omgegaan. Ik zal het kind en de ouders geven wat voor hen nodig en wenselijk is.

Om kinderen die met pesten te maken hebben ondersteuning te verlenen, heb ik ervoor gekozen om de training tot KOMOP coach te volgen. Met KOMOP kijk je ook verder dan alleen het pesten. Door de werkwijze van KOMOP te gebruiken wordt het kind in staat gesteld zelf het probleem op te kunnen lossen. Op deze manier wordt het kind weer in zijn kracht gesteld.

Naast kindercoach ben ik ook gewichtsconsultente/voedingscoach voor kinderen. Hiervoor heb ik de cursus Gewichtsconsulent bij Laudius en de Specialisatie Kind en Voeding bij de NTI gevolgd. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging gewichtsconsulenten Nederland (BGN).  

KvK 61233412