Kindercoach

Kindercoach en kinderdiëtist

Ik ben Dominique Flink kindercoach en kinderdiëtist , wonend in Zwijndrecht.
Als coach ga ik ervan uit dat kinderen weten waar het juiste antwoord op een ‘’probleem’’ te vinden is, namelijk in hen zelf!

Ik ben een zorgzaam persoon en help en motiveer graag andere mensen. Mijn passie om te werken met kinderen stimuleert mij om hen te helpen, tegelijkertijd ondersteun ik hierbij de ouders. Door goed te luisteren geef ik terug aan het kind en de ouders van wat ik hoor en zie in de vertrouwde omgeving. Het doel is om de kracht van kinderen en volwassenen naar boven te halen, zodat met uitdagingen in het leven positief kan worden omgegaan. Ik zal het kind en de ouders geven wat voor hen nodig en wenselijk is.

Om kinderen die met pesten te maken hebben ondersteuning te verlenen, heb ik ervoor gekozen om de training tot KOMOP coach te volgen. Met KOMOP kijk je ook verder dan alleen het pesten. Door de werkwijze van KOMOP te gebruiken wordt het kind in staat gesteld zelf het probleem op te kunnen lossen. Op deze manier wordt het kind weer in zijn kracht gesteld.

Naast kindercoach ben ik ook kinderdiëtist. Hiervoor heb ik de HBO- opleiding Voeding en Diëtetiek de scholing Kindervoeding en Kinderdiëtetiek gevolgd.

KvK 61233412

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *