Kindercoach

Ik ben Dominique Flink (1992), wonend in Zwijndrecht.
Ik ben een zorgzaam persoon en helpt en motiveert graag andere mensen. Mijn passie om te werken met kinderen stimuleert mij om hen te helpen, tegelijkertijd ondersteun ik hierbij de ouders. Door goed te luisteren geef ik terug aan het kind en de ouders van wat ik hoor en zie in de vertrouwde omgeving. Het doel is om de kracht van kinderen en volwassenen naar boven te halen, zodat met uitdagingen in het leven positief kan worden omgegaan. Ik zal het kind en de ouders geven wat voor hen nodig en wenselijk is.
Als coach ga ik ervan uit dat kinderen weten waar het juiste antwoord op een ‘’probleem’’ te vinden is, namelijk in hen zelf!

KvK 61233412

Specialisaties

Voeding:
Naast kindercoach ben ik ook diëtist. Het is het nauwkeurige werk en de omgang met kinderen en hun ouders dat heeft gemotiveerd om mij te specialiseren als kinderdiëtist. Kinderen vragen om een eigen benadering en afgestemde adviezen. Door mijn opleiding tot kinderdiëtist kan ik ook coaching bieden bij eetproblemen, moeilijke eters, etc.

Op het gebied van voeding wordt kinderen en jongeren geleerd hoe ze zelf goede keuzes kunnen maken. Ouders krijgen behalve adviezen en informatie over gezonde voeding ook handvatten mee voor in de praktijk.

Pesten:
Om kinderen die met pesten te maken hebben ondersteuning te verlenen, heb ik ervoor gekozen om de training tot KOMOP coach te volgen.
Met KOMOP kijk je ook verder dan alleen het pesten. Door de werkwijze van KOMOP te gebruiken wordt het kind in staat gesteld zelf het probleem op te kunnen lossen. Op deze manier wordt het kind weer in zijn kracht gesteld.

Naast het begeleiden van kinderen, geef ik vanuit mijn praktijk ook workshops over diverse onderwerpen, waaronder over pesten en gezonde voeding.